7 лютого 2019 р.

Кольорове коло для дітей

Дітям молодшого шкільного віку та дошкільнятам важкувато орієнтуватися в кольоровому колі, створеному для дизайнерів і художників. Тому ми підготували спеціальне кольорове коло для дітей. Так їм приємніше і цікавіше було б знайомитися з поняттями монохромних, основних (первинних), вторинних і третинних кольорів, правилами поєднання кольорів. Роздруковувати це коло бажано на максимально цупкому папері, обережно вирізати усі кола та відмічені отвори, потім кожен аркуш заламінувати з двох сторін, щоб з'явилися прозорі віконця.  Діаметр кольорового кола приблизно 20 см. Точний розмір залежить від налаштувань принтера.

Для того, щоб закріпити правила протилежних кольорів можна запропонувати дітям гру "Підбери колір". Кольори в картках і кольори зображень точно збігаються з кольорами кола для дітей: 12 карток з назвами кольорів, 12 різнокольорових м'ячів (для хлопчиків) і 12 різнокольорових рибок (для дівчаток).
Знову ж роздруковувати бажано на максимально цупкому папері, обережно вирізати картки і отвори в зображеннях, потім кожен аркуш заламінувати з двох сторін, щоб з'явилися прозорі віконця. Розмір карток приблизно 9х13 см. Точний розмір залежить від налаштувань принтера.
Вартість електронного варіанту (кольорового кола і гри) для друку 100 грн. Замовлення можна оформити за допомогою контактної форми нижче.
 
Як до Вас звертатися:

Вкажіть правильно Ваш Email, на який будуть надіслані реквізити для оплати. На цю ж поштову скриньку Ви отримаєте своє замовлення у вигляді електронного документу (PDF-файл):

Вкажіть/Уточніть Ваше замовлення:

© 2019. КОПІЮВАННЯ ТА ВІДТВОРЕННЯ МАТЕРІАЛІВ СТАТТІ ТА ВКЛАДЕНИХ ФАЙЛІВ ЗАБОРОНЕНО!


Немає коментарів:

Дописати коментар