18 серпня 2023 р.

Презентація "Запам'ятовуємо 10 слів на букву М у певній послідовності"

Продовжуємо знайомити Вас із фрагментами анімованих презентацій, які ми використовуємо на наших онлайн-заняттях з підготовки до школи. На кожному уроці ми приділяємо увагу розвитку пам'яті. Ось так вивчаючи літеру М (як показано на відео) за допомогою ейдетики ми вчимо дітей запам'ятовувати 10 слів на букву М у певному порядку, поєднуючи слова ланцюжком у невеличку історію-небилицю, спираючись на нашу фантазію і гумор, при цьому все це уявляємо. 
При такій послідовності слів можна придумати ось таку історію: "Стояв собі високий маяк. Біля нього ріс мак. На ньому сидів метелик. У метелика була краща подружка - мишка. Вона жила під місяцем. На якому полюбляла висіти мавпочка. Вона вміла водити машину. На якій перевозили морозиво. Яке було зроблене з малини. І подавалося у мисочках".

На перших заняттях ми пропонуємо діткам 5-6 років запам'ятати нашу історію, згодом, діти починають допомагати вигадувати зв'язки між словами, а ще за декілька занять вже здатні повністю придумати свою небилицю.  Отже така вправа не лише розвиває пам'ять, а й уяву та фантазію, а також розширює словниковий запас. Таке завдання ми виконуємо при вивченні кожної літери. І головне - ніколи не набридає! Це одна з найулюбленіших вправ у дітей!


Якщо Вам цікаво побачити які ще анімовані завдання ми використовуємо на наших онлайн заняттях, поширюйте цю статтю та діліться власними ідеями у коментарях!

💎 Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:
⭐️ Facebook
⭐️ Telegram
⭐️ Instagram
⭐️ YouTube
⭐️ Pinterest

Шановні коолеги та батьки! Ви можете придбати чотири презентації у Power Point для того, щоб дитина навчилася читати закриті та відриті склади з буквами:
✔️М 👉 (АМ, ОМ, УМ, ЕМ, ИМ, ІМ; МА, МО, МУ, МЕ, МИ, МІ);
✔️С 👉 (АС, ОС, УС, ЕС, ИС, ІС; СА, СО, СУ, СЕ, СИ, СІ);
✔️Х 👉 (АХ, ОХ, УХ, ЕХ, ИХ, ІХ; ХА, ХО, ХУ, ХЕ, ХИ, ХІ);
✔️Ш 👉 (АШ, ОШ, УШ, ЕШ, ИШ, ІШ; ША, ШО, ШУ, ШЕ, ШИ, ШІ).

Вартість чотирьох презентацій - 100 грн

Передивитися повні презентації можна за покликаннями у нашому YouTube-каналі:


Замовити презентації можна через наш телеграм-бот @optematikibot.

© 2023. КОПІЮВАННЯ ТА ВІДТВОРЕННЯ МАТЕРІАЛІВ СТАТТІ ТА ВКЛАДЕНИХ ФАЙЛІВ ЗАБОРОНЕНО!

Немає коментарів:

Дописати коментар